OSMANİYE / MERKEZ - Yavuz Sultan Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Okulumuz 11.Sınıf öğrencilerinin yüksek öğrenime hazırlanmada motivasyonlarını arttırmak amacı ile OKÜ tanıtım gezisi düzenlenerek  üniveristenin imkan ve olanakları ile avantajları hakkında bilgi sahibi olmaları sağlanmıştır.

May

Okulumuzun Şiir Dinletisi (09/05/2018)

May

Okulumuzun yürüttüğü ERASMUS+ KA2 Stratejik Ortaklık Projesi kapsamında 5 ülkeden 24 misafirimiz 15-21 Nisan 2018 tarihleri arasında okulumuzu, şehrimizi ve ülkemizi ziyaret ettiler.

May

Yavuz Sultan Sleim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 4006 TÜBİTAK Fuarını 3-4 Mayıs 2018 tarihlerinde Okul Müdürü Kadir ÇÖZELİ ve bir çok okul kurum müdürlerinin katılımıyla açtı. Davetlilere Okul MüdürÜKadir ÇÖZELİ VE Proje Yürütücüsü Recep EFE tarafından standlar gezdirilirken, öğrenciler proje içerikleri hakkında bilgi verildi.

Çok zengin ve orijinal proje çeşitliliği ile öğrenciler davetlilerden tam not aldılar.Neler yoktu ki:Masaj Yapan ayakkabı, 3D yazıcıda üretilen araba-robot, teleferiğe alternatif iletken kabin,Konya obruklarına son veren pompa sistami, uçak ve helikopterlerin denge sistemi"jiroskop",Yunanistan iel tarihi sorun ve 12 Adalar,Gelişmişlik ile balık tüketimi arasındaki doğru orantı, Suriye yemekleri ile Osmaniye yemekelerinin uygulamalı karşılaştırılması,Ermeni sorunun sağlaması vs. daha pek çok farkındalık yaratacak proje.

May

9. sınıflarda 9/C sınıfı , 10. sınıflarda 10/A Bilişim sınıfı ,11. sınıflarda 11/G sınıfı bilgi yarışmasında birinci olmuşlardır.

18 Mart Çanakkale Zaferinin Yıldönümü

Mrt

Öğrencilerimize göstermiş oldukları gayretten dolayı tebrik ederiz.

Mrt

OKULUMUZ 11-C BÜRO YÖNETİMİ ÖĞRENCİSİ SAMET DAĞ  61 ŞEHİRİN, 253 OKULUN, 1150 YARIŞÇININ KATILDIĞI 2018 TÜRKİYE İHSAN YENER KLAVYE ŞAMPİYONASINDA 70. OLMUŞTUR.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda öğrenim gören öğrencilerin; sahip oldukları millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri geliştirmeleri, yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi" kapsamında okulumuzun 4 adet projesi Osmaniye Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından onaylanmıştır.

Şbt

İl ikincisi olan takımımızda tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutlarız.

Şbt

Öğrencimiz Perihan KURT yapılan Türkiye Şampiyonası´ nda iyi bir yarışma çıkararak sıralamada 4. olmuştur. Öğrencimiz İsmail ÇİL Türkiye Şampiyonası´ nda iyi bir yarışma çıkararak 3. olmuştur.

Ock

Okulumuz öğrencileri 11.01.2018 Perşembe günü okullar arası halter müsabakasında takım halinde 2., ferdi olarak 1. olup madalya kazanmışlardır.

Perihan KURT İL BİRİNCİSİ

Engin Can ERGEN İL BİRİNCİSİ

İsmail ÇİL  İL BİRİNCİSİ

Ara

Önemli konuların konuşularak karara bağlandığı toplantı saat 17:00 da sona erdi.

Ara

Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kızılay Klubü Rehber Öğretmeni Adil Hilmi Kök ve öğrencileri Kan bağışı ekibini karşıladılar.